هفتیک::7ik.ir سرگرمی .تفریحی

اخبار،تفریحی،سرگرمی،عکس،خنده دار،عاشقانه،بیوگرافی،اطلاعات عمومی،همسرداری،آموزشی،آشپزی،

هفتیک::7ik.ir سرگرمی .تفریحی

اخبار،تفریحی،سرگرمی،عکس،خنده دار،عاشقانه،بیوگرافی،اطلاعات عمومی،همسرداری،آموزشی،آشپزی،

آموزش پخت گوشفیل ، زولبیا و نان شیرمال خانگی

دنیای مجازی: شیرینی های زیادی را می‌توان بر سر سفره آورد و نوش جان کرد، اما بعضی خوردنی‌ها انگار حال و هوایشان طوری است که اندکی از بقیه خوراک جدایشان می‌کند.

سفره افطار


  سفره افطار و ماه رمضان هم بیشتر با همین مشخصات به یاد افراد می‌آید. در این نوشتار طرز تهیه 2 نوع از شیرینی‌ها و نان شیرمال را پیش رویتان گذاشته‌ایم: گوشفیل، زولبیا و نان شیرمال خانگی، از این دست است.

گوش فیل

گوش‌فیل

مواد لازم:

تخم‌مرغ: 3 عدد ، ماست: 150 گرم، آرد: نیم کیلو ، نمک و بکینگ‌پودر: از هرکدام نصف قاشق چایخوری ، روغن مایع: به اندازه​ای که گوش‌فیل در آن غوطه‌ور باشد.

طرز تهیه:

تخم‌مرغ‌ها را با روغن مایع، نمک، بکینک‌پودر و یک قاشق سوپخوری شربت و ماست مخلوط کنید. بعد آرد را کم‌کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر لطیفی حاصل شود. خمیر را روی سطحی صاف، با وردنه به قطر نازک باز کنید. بعد به شکل دلخواه برش دهید و با دست فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید و در صافی گذاشته تا روغن آن گرفته شود و در نهایت در شهد بگذارید و بعد از این‌که شهد جذب گوش‌فیل شد، بیرون آورده و در ظرف مناسبی چیده و نوش جان کنید.


زولبیا
زولبیا

مواد لازم:

ماست: 300 گرم ، نشاسته: 300 گرم ، شکر: یک لیوان ، گلاب: یک فنجان ، روغن مایع: به اندازه لازم ، آرد: یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه شربت زولبیا

شکر: یک لیوان ، آب: یک لیوان سرخالی ، گلاب: یک فنجان ، آبلیمو: یک قاشق غذاخوری ، زعفران: به میزان لازم

طرز تهیه:

نشاسته را با ماست خوب مخلوط کنید. آرد را هم اضافه کرده و به هم بزنید تا مواد یکدست شود. روغن را در ظرف گودی ریخته بگذارید داغ شود. از مواد مخلوط شده در قالب مخصوص زولبیا بریزید و داخل روغن، به صورت دایره و لوله باریک قالب را در دست خود بچرخانید تا زولبیا فرم بگیرد و سرخ شود. در یک ظرف دیگر یک لیوان شکر را با یک لیوان سرخالی آب و گلاب و زعفران ​مخلوط کرده و بجوشانید تا شربت قوام بیاید و یک قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید. زولبیا را پس از آماده شدن، در صافی بگذارید تا روغن آن گرفته شود و بعد در شهد گذاشته تا شربت به خورد زولبیا برود و بعد آن را خارج کرده و در ظرف مناسب بچینید.

نان شیرمال

نان شیرمال

مواد لازم:

آرد سفید: 5 لیوان، تخم‌مرغ: 3 عدد ، شکر: نصف لیوان ، خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری ، کره: 5 قاشق غذاخوری، نمک: کمی ، وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

آرد، نمک، وانیل و خمیر مایه را مخلوط کنید. شیر و شکر، کره و دو عدد تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید. خمیر آماده شده را یک ساعت در دمای معمولی محیط قرار داده و روی آن را بپوشانید. تا خمیر به عمل آید. بعد به هر شکل که دوست دارید به آن فرم داده و زرده تخم‌مرغ سوم را با کمی زعفران مخلوط کرده و با برس روی نان بمالید. 10 ​تا 15 دقیقه به همان حالت بگذارید. فر را از قبل آماده کنید و خمیر نان‌ها را به مدت 30 دقیقه و با حرارت 220 درج سانتیگراد در فر بگذارید تا پخته ​ و روی آنها طلایی شود. چنانچه می‌خواهید نان نرم‌تر باشد، یک ظرف کوچک آب در فر گذاشته و نان را بپزید. نان شیرمال با یک لیوان شیر، افطاری مناسبی برای روزه‌داران است.
نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد