ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
دنیای مجازی: شیرینی های زیادی را میتوان بر سر سفره آورد و نوش جان کرد، اما بعضی خوردنیها انگار حال و هوایشان طوری است که اندکی از بقیه خوراک جدایشان میکند.
سفره افطار و ماه رمضان هم بیشتر با همین مشخصات به یاد افراد میآید. در این نوشتار طرز تهیه 2 نوع از شیرینیها و نان شیرمال را پیش رویتان گذاشتهایم: گوشفیل، زولبیا و نان شیرمال خانگی، از این دست است.
گوشفیل
مواد لازم:
تخممرغ: 3 عدد ، ماست: 150 گرم، آرد:
نیم کیلو ، نمک و بکینگپودر: از هرکدام نصف قاشق چایخوری ، روغن مایع: به
اندازهای که گوشفیل در آن غوطهور باشد.
طرز تهیه:
تخممرغها را با روغن مایع، نمک، بکینکپودر و یک قاشق سوپخوری شربت و ماست مخلوط کنید. بعد آرد را کمکم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر لطیفی حاصل شود. خمیر را روی سطحی صاف، با وردنه به قطر نازک باز کنید. بعد به شکل دلخواه برش دهید و با دست فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید و در صافی گذاشته تا روغن آن گرفته شود و در نهایت در شهد بگذارید و بعد از اینکه شهد جذب گوشفیل شد، بیرون آورده و در ظرف مناسبی چیده و نوش جان کنید.
زولبیا
مواد لازم:
ماست: 300 گرم ، نشاسته: 300 گرم ، شکر: یک لیوان ، گلاب: یک فنجان ، روغن مایع: به اندازه لازم ، آرد: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه شربت زولبیا
شکر: یک لیوان ، آب: یک لیوان سرخالی ، گلاب: یک فنجان ، آبلیمو: یک قاشق غذاخوری ، زعفران: به میزان لازم
طرز تهیه:
نشاسته را با ماست خوب مخلوط کنید. آرد را هم اضافه کرده و به هم بزنید تا مواد یکدست شود. روغن را در ظرف گودی ریخته بگذارید داغ شود. از مواد مخلوط شده در قالب مخصوص زولبیا بریزید و داخل روغن، به صورت دایره و لوله باریک قالب را در دست خود بچرخانید تا زولبیا فرم بگیرد و سرخ شود. در یک ظرف دیگر یک لیوان شکر را با یک لیوان سرخالی آب و گلاب و زعفران مخلوط کرده و بجوشانید تا شربت قوام بیاید و یک قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید. زولبیا را پس از آماده شدن، در صافی بگذارید تا روغن آن گرفته شود و بعد در شهد گذاشته تا شربت به خورد زولبیا برود و بعد آن را خارج کرده و در ظرف مناسب بچینید.
نان شیرمال
مواد لازم:
آرد سفید: 5 لیوان، تخممرغ: 3 عدد ،
شکر: نصف لیوان ، خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری ، کره: 5 قاشق غذاخوری، نمک:
کمی ، وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه: