ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
مواد لازم برای ۵ نفر
برنج ۴۸۰ گرم ، ماهی سفید ۱ عدد ، سبزی پلویی ۵۰۰ گرم ، ارد ۲ قاشق سوپخوری ، زعفران ۱ قاشق چایخوری گوجه فرنگی ۲ عدد ، لیمو ترش ۲ عدد ، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱ ـ ماهی را پوست کنده و یک ساعت در اب نمک و سرکه بخوابانید سپس ان را شسته و لای یک پارچه تمیز پیچیده ، خشک نمایید .
۲ ـ ارد را با زرده تخم مرغ و کمی زعفران مخلوط کرده هم بزنید ، همه قسمت های ماهی را با این مایه اغشته کرده و در روغن سرخ کنید .
۳ ـ در قابلمه مقداری اب و روغن ریخته ، برنج پخته و سبزی های خردشده را در قابلمه بریزید و ان را دم بگذارید تا برنج کاملا مغز پخت شود .
املت قارچ
مواد لازم برای ۳ نفر
کره ۵۰ گرم ، قارچ ۲۰۰ گرم ، فلفل دلمه ۱ عدد ، پیازچه ۴ شاخه ، تخم مرغ ۳ عدد ، عصاره مرغ ۱ بسته
طرز تهیه
۱ ـ فلفل و پیازچه خرد شده را در کره داغ تفت دهید .
۲ ـ پس از ۳ دقیقه عصاره مرغ و قارچ های خرد شده را اضافه کنید .
۳ ـ سطح مواد را صاف نموده ، تخم مرغ هم زده را روی ان بریزید .
۴ ـ ۱۰ دقیقه درب ظرف را ببندید تا غذا اماده شود .
غذایتان را با کاهو ، هویج ، و سبزیجات دیگر تزیین نمایید .